AcuA Team
Despre noi

Despre noi

     AcuA Team este formată din 2 băieți, Alexandru Toma și Andrei Ștefan, de unde și numele AcuA, A-urile reprezentând inițialele noastre.
     Totul a început pe 18 februarie 2020 când ne-am decis să deschidem un canal de YouTube, în mare parte un canal de gaming deoarece gamingul este o pasiune de-a noastră.
     Pe canalul nostru de YouTube veți găsi tot felul de videoclipuri interesante: gaming, tutoriale, reacții și live-uri cât mai dese, unde vă puteți juca alături de noi, să interacționați și să vă distrați.
     În prezent am reușit să aducem alături de noi peste 500 de abonați. Sperăm ca până la finalul acestui an să reușim să atingem numărul de 1000 de abonați.
Printre altele, Alex preferă jocurile de acțiune și shooter-e, cum ar fi Call of Duty, Resident Evil, Counter-Strike: Global Offensive, și este un mare fan al jocurilor lansate de Rockstar cum ar fi seriile GTA și Red Dead Redemption, iar Andrei preferă jocurile de aventură și survival, spre exemplu Minecraft, Rust și The Forest, cu care se mândrește că l-a terminat pe dificultatea Hard în doar 4 zile.

     Vă așteptăm și pe serverul nostru de Discord, AcuA Team, pentru a fii la curent cu videoclipurile pe care le postăm.

Discord AcuA Team